Zes interessante vacatures voor de rechtenstudent!

De zomervakantie is voorbij, de bankrekeningen zijn geplunderd, dus vandaag zes vacatures voor de rechtenstudent!

 

Bijbanen

1. L&A Advocaten te Amsterdam

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor 8 uur of meer per week en heb je affiniteit met het arbeidsrecht? L&A Advocaten is op zoek naar een werkstudent om hun team aan te vullen. Je vindt de hele vacature en contactgegevens hier. 

2. Rechtswinkel te Eindhoven

Weinig tijd, maar wil je toch graag praktijkervaring op doen, dan is deze functie bij de Rechtswinkel Eindhoven iets voor jou! Ze zijn op zoek naar juridisch adviseurs, waarbij de werklast ongeveer zes uur per week bedraagt. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website.

 

Vrijwilligerswerk

1. Haagse Wetwinkel te Den Haag

Wil je graag juridische praktijkervaring op doen door middel van vrijwilligerswerk en ben je minimaal een jaar beschikbaar? Dan is de Haagse Wetwinkel op zoek naar jou! Je kunt solliciteren via deze link.

2. Studenten Rechtsbureau te Maastricht

Het team van het Studenten Rechtsbureau Maastricht bestaat vrijwel volledig uit studenten en focust zich vooral op het huur- onderwijs- en arbeidsrecht. Je hebt maar eens per twee weken dienst, dus het is ook goed te combineren met je studie! Meer informatie vind je op de website.

 

Stage

1. Van Doorne te Amsterdam of Curaçao

Bij Van Doorne zijn ze zowel opzoek naar stagiaires voor hun locatie in Amsterdam als mede op Curaçao! Lijkt dit jou de perfecte uitdaging? Alle contactgegevens vind je in de vacature.

2. Boels Zander Advocaten te Eindhoven, Venlo en Maastricht

Bij het grootste advocatenkantoor van Zuid-Nederland zijn ze op zoek naar studenstagiaires die begaan zijn met het arbeids- en pensioenrecht. Voor de vacature kun je de website raadplegen. Ook voor andere vacatures kun je altijd bij Boels Zander terecht, want ze staat open voor open sollicitaties!

 

Heel het jaar door op de hoogte blijven van de meest actuele vacatures? Volg het Rechtenstudentje dan via Linkedin. Op deze pagina worden namelijk allerlei vacatures voor onder andere bijbanen en startersposities gedeeld, maar je kunt ook op de hoogte blijven van interessante events in jouw omgeving!