Vijf keer fijne item tips voor elke gelegenheid

We struinen als rechtenstudenten heel wat borrels, afstudeerfeestjes en kroegavonden af. Daarbij gaan er heel wat euro’s doorheen, maar gelukkig hoeft niet alles duur te zijn: vijf fijne en betaalbare item tips voor verschillende gelegenheden!

Kon je die ene prachtige broek of die leuke blouse écht niet laten hangen, maar waren die stiekem toch wat prijzig? Dan kun je gemakkelijk besparen op de items bij je nieuwe outfit. My Jewellery biedt namelijk een scala aan sieraden, tassen en andere leuke accessoires.

Kantoorbezoek

Het meest gangbaar tijdens een kantoorbezoek is een jasje met nette broek en blouse of net jurkje. Combineer dit met subtiele sieraden, zoals een mooie ketting, en dan moet dat bezoek wel een succes worden.

In de kroeg

Een gezellige avond stappen vraagt om uitpakken. My Jewellery biedt allerlei kleurrijke en statement sieraden waarmee jij straalt in de kroeg.

Netwerkevenement

Niets is tijdens een netwerkevenement zo onhandig als rondsjouwen met een te grote tas. Neem je portemonnee, mobiel, een pen en wat visitekaartjes mee en je bent ready to go!

Gala

Time to sparkle! Combineer je galajurk met een glitter portemonnee en mooie oorbellen en je kunt door tot in de late uurtjes.

Festivals

Ondanks al die studie-uren is er tijdens het collegejaar gelukkig ook ruimte voor ontspanning. Staat er een leuk festival op de planning, dan biedt My Jewellery ook de nodige opties. Van rieten tassen tot vrolijke zonnebrillen en fijne armbandjes tot zomerse jurkjes en rokjes.