Summercourt – wat doe jij deze zomer?

De Rechtspraak en het Openbaar Ministerie openen deze zomer opnieuw de deuren. SummerCourt is hét jaarlijkse evenement in de zomer waarin De Rechtspraak en het Openbaar Ministerie maatschappelijk betrokken rechtenstudenten kennis laten maken met de rechterlijke macht.

Wanneer: Van maandag 1 t/m vrijdag 5 juli 2019.
Voor wie: Voor universitaire rechtenstudenten Nederlands Recht in het laatste jaar van hun bachelor of in de masterfase.

SummerCourt zoekt studenten met uiteenlopende achtergronden en een brede maatschappelijke blik. Wil jij het werk van de Officier en rechter, in samenwerking met (keten)partners, ervaren? Dan is dit je kans.

Iets voor jou? Wil jij ook één van de gewilde plekken in het team van SummerCourt 2019 bemachtigen? Schrijf je dan nu in! Je kan vanaf maandag 4 maart t/m zondag 7 april solliciteren voor SummerCourt 2019.

Een talentenscan vormt onderdeel van de selectieprocedure. De selectiegesprekken vinden plaats in de week van 13 t/m 17 mei. Ben je definitief geselecteerd? Dan word je op 13 juni verwacht bij de landelijke aftrap, genaamd SpringCourt in Utrecht. De SummerCourt week zelf vindt van 1 t/m 5 juli 2019 plaats.

Kijk voor meer informatie op www.summercourt.nlDaar vind je alle informatie over SummerCourt en kun je je direct inschrijven. Ben jij erbij? Hier lees je alvast meer over de ervaringen van eerdere deelnemers.