Redactiefavorieten: Beste Campusvoer

Het is de komende dagen de Nationale Week van het Schoolontbijt. Hoewel het ontbijt volgens de overleveringen de belangrijkste maaltijd van de dag is, schiet dat er ook onder studenten wel eens bij in. Een snelle hap op de campus halen is dan een uitkomst, maar wat is eigenlijk de favoriete campussnack van onze redacteuren?

Michiel: “Dat moeten toch de stroopwafels uit de automaat zijn. Snel en goed vullend als je niet ontbeten hebt.” Dat kan ik alleen maar beamen, mét een bananenshake of bekertje cappuccino.

Céline, Sapna, Mark, Bram en Tim bezoeken graag het restaurant van hun campus voor tosti’s, broodjes gezond, Turkse pizza, broodjse kip-kerrie of Unox en een wrap met carpaccio, tezamen met een glas jus en die onvermijdelijke kop koffie.

Ook de bekende namen die zich op de campus bevinden, verdienen goed aan onze redacteuren. Lisa: “Naast de nodige koffie, ben ik een groot fan van AH’s American Cookie Triple Chocolate. Oh zo fout, maar zó lekker! In de zomermaanden haal ik graag een beker frozen yoghurt bij Frozz.” Felicity gaat liever voor de gouden M (“De €1 hamburgers van de McDonald’s. I’m lovin’ it!”), terwijl Uzair een vast recept heeft bij de Subway (“Broodje American Steakhouse!”), net als Josanne. “Het broodje Chicken Teriyaki, daar doe ik echt een moord voor.” Eigenlijk is alles wat op loopafstand zit, goed. Austin: “Er zit een Starbucks tegenover het academiegebouw. Enough said.”

Julia houdt het liever bij een reep Tony’s Chocolonely en Chantal combineert de oranje minireepjes van Tony’s het liefst met chiazaad crackers en bananen.

De Ultieme Smulpaap van de redactie blijkt Marsha: “Soep, broodje kroket, broodje brie of eiersalade, thee, eierkoek, koek.. Tjah, ik lust eigenlijk alles..”

Wat is jouw favoriete campusvoer?