Met deze 7 agenda’s en planners wordt 2023 een topjaar!

Wordt 2023 weer een jaar vol nieuwe plannen en afspraken? Een goede planner of agenda kan dan een hoop rust in je hoofd geven. Zeven tips voor een geordend nieuw jaar!

1. Structuurjunkie

Deze planner start eind december 2022 en loopt tot en met de eerste week van januari 2024. De planner heeft week-, maand- en jaaroverzichten. Op elke pagina is voldoende ruimte om bijkomende taken te noteren en kun je wekelijks je werkdoel, privédoel en geluksmomenten noteren. Achterin zijn lijntjespagina’s voor al je taken en gedachten. Genoeg ruimte dus voor al je plannen! De planner is verkrijgbaar in een klein of A4-formaat.

2. Spread your wings weekplanner

Deze kleurrijke planner voor 2023 heeft pagina’s voor de verschillende maanden en weken. Er is genoeg ruimte voor het opschrijven van al je afspraken, omdat 7 dagen verdeeld zijn over 2 pagina’s. De planner is verder helemaal compleet met extra notitiebladen, een opbergvak achterin en een handig lint als boekwijzer. De weekplanner is verkrijgbaar in drie verschillende ontwerpen: papegaaien, aapjes en tropische planten.

3. Happinez planner

Deze planner focust zich meer op dromen en doelen. Zo is er ruimte voor je eigen vision board, een dromendagboek en een moon journal. Door te werken op de wekelijkse en maandelijkse pagina’s voor verdieping en voortgang, stem je steeds weer af op waar jij wilt dat je aandacht naar uit gaat. Bijkomend voordeel is dat je deze agenda niet gelijk op 1 januari in gebruik hoeft te nemen; de week- en maandpagina’s zijn ongedateerd, dus je kunt naar eigen inzicht starten met deze planner.

4. De Hobbit planner

Een echte redactiefavoriet! De planners van De Hobbit komen in verschillende kleuren en maten, met gedateerde of ongedateerde week- en maandplanners, voor 12 of 15 maanden, met of zonder ringband en bevatten opberghoesjes, planstickers en een fijne bladwijzer. Daarnaast bieden de weekplanners voldoende ruimte voor extra notities en to-do’s. Hier enkele planners: planner A4, weekplanner ringband en planner ongedateerd.

5. Purpuz planner

Dit is een planner, maar ook een werkboek met stappenplannen, to-do lijstjes, een week-, maand- en jaarplanning, reflectiepagina’s en een habit tracker. Daarnaast heb je 8 pagina’s voor aantekeningen, ideeën, et cetera, net als 2 pagina’s waarop je kunt noteren waar jij gelukkig van wordt. De planner is er in zowel een gedateerde als ongedateerde variant met een looptijd van 6 of 12 maanden en beschikbaar in meerdere kleuren.

6. Moleskine agenda

Ook de Moleskine agenda mag niet ontbreken in dit rijtje. In verschillende formaten (pocket, large of extra large) voor 8 of 12 maanden met minimalistische opmaak is deze agenda zeer geschikt voor degenen die ook graag veel ruimte wil voor aantekeningen. Zo bestaat de linkerpagina van de weekagenda uit het agendagedeelte en is de rechterpagina – voorzien van lijntjes – geheel naar eigen inzicht in te delen. De agenda is vooral beschikbaar in donkere kleuren, zoals zwart en saffier blauw, maar ook in rood. Een zeer betaalbare, classy agenda.

7. A-journal agenda

Tot slot verdient de A-journal agenda hier een plekje. Deze simplistische jaaragenda is beschikbaar in 13 kleuren en bevat week- en maandoverzichten, handige checklists, voldoende ruimte voor notities en is voorzien van een handig leeslintje. Deze agenda heeft net als de exemplaren van De Hobbit onderaan de weekplanningen nog extra ruimte voor todo’s en notities.

Lees ook: 16 handige studie gadgets om het studeren makkelijker te maken!

Dit artikel bevat meerdere partner-links. Dit zijn enkel producten waar wij achter staan. Op het moment dat jij op een van de links klikt en iets op bol.com bestelt, ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets, maar helpt ons om Het Rechtenstudentje draaiende te houden!