Komt de start van je carrière steeds dichterbij? Geen paniek

Het vinden van een stage of baan is een tijdrovende, vermoeiende en frustrerende bezigheid. Eindeloos scrollen op vacaturesites die vol staan met buzzwords en vacatures die helemaal niet bij je passen. Gelukkig is er een oplossing: Magnet.me.

CV’s maken en motivatiebrieven sturen om er vervolgens achter te komen dat het bedrijf toch eigenlijk helemaal niet bij je past? Superouderwets toch?

Magnet.me pakt de ouderwetse arbeidsmarkt aan en vindt dat het allemaal wat moderner kan. Het is immers al 2018! Al meer dan 1500 bedrijven, waaronder ook veel advocatenkantoren (van AKD tot Simmons & Simmons), en 150.000 studenten geloven in de methode van Magnet.me. Het leuke is dat dit echt een leuke mix is van bedrijven van startups tot Google.

Hoe Magnet.me de arbeidsmarkt verandert?

Magnet.me matcht jou door middel van een geavanceerd algoritme aan vacatures en werkgevers die echt bij jou passen. Op basis van het profiel dat jij hebt aangemaakt en de vacatures die jij liket of negeert.

Pas wanneer je verbonden bent kunnen bedrijven jou een berichtje sturen, dus geen zinloze berichtjes van wanhopige recruiters meer, maar enkel berichtjes van bedrijven waar jij ook interesse in hebt!

Ook leuk: Magnet.me is niet alleen in Nederland actief maar ook de grootste ‘Graduate Job Site’ in de United Kingdom waar voornamelijk veel aanbod hebben in Londen.