Drie handige instagramaccounts die je moét volgen!

Instagram is bij uitstek het beste kanaal om je leuke vakantiekiekjes of food pics te delen, maar je kunt er ook goed inspiratie opdoen! Vandaag delen we daarom drie handige instagram-accounts om te volgen.

Door Loes van den Wijngaard

1. Streets Ahead NL

Linda deelt op haar instagram-account en website allerlei tips om zo productief mogelijk te zijn. Zo vertelt ze je hoe je efficiënt je mailbox uit kunt pluizen, hoe je ervoor kunt zorgen dat je je dit keer echt aan je planning houdt, hoe je afleiding kunt voorkomen en nog veel meer. Met de tips van @streetsaheadnl kun jij dus een echte meesterplanner worden!

2. Healthy Food Videos

Iedere student staat zich wel eens voor een lege koelkast af te vragen of het tripje naar de supermarkt het waard is, of dat het toch een bestelling bij Thuisbezorgd gaat worden. Met hulp van het instagram-account @healthyfoodvideos heb je in ieder geval nooit te weinig inspiratie, want door middel van korte filmpjes zie je hoe je lekkere en gezonde maaltijden in elkaar kan flansen! Toch maar met je boodschappenlijstje naar de Albert Heijn fietsen, dus?

3. Charlotte’s Law

Charlotte probeert iedereen door middel van haar website en instagram (@charlotteslaw) te helpen met het banen van een weg door de wereld van het recht met betrekking tot social media. Hoe zit het ook alweer met het delen van die ene foto die jij niet zelf hebt gemaakt, of hoe lang mag je nu eigenlijk dat ene studieboek terugsturen wat je toch niet gebruikt hebt tijdens je onderwijs? Charlotte vertelt het je!

BONUS: Het Rechtenstudentje

Gewoon even de tijd doden met herkenbare plaatjes en inspirerende quotes? Dan kun je ons natuurlijk ook volgen op dit prachtige medium! 😉 Dat kan hier.

Welke inspirerende instagram-accounts volg jij graag? Laat het ons weten in een reactie!