Deze 10 kersverse kerstfilms op Netflix wil je niet missen!

Kerstfilms kijken is een geweldige manier om helemaal in de feeststemming te komen. In dit artikel geven we je daarom een overzicht van de films die onlangs op Netflix zijn verschenen. Pak de kerstkoekjes en de chocolademelk er maar bij en ga er lekker voor zitten, want dit wil je niet missen!

1. Best. Christmas. Ever.

Het verhaal gaat over Charlotte die zich mateloos irriteert aan haar oude studievriendin Jackie, die haar ieder jaar tijdens kerst een vakantienieuwsbrief stuurt. Charlotte besluit de proef op de som te nemen en te kijken of haar leven echt zo perfect is als dat ze zich voordoet.

2. Family switch

Het verhaal gaat over een familie die tijdens een planetaire uitlijning van lichaam wisselt. Ze maken hilarische dingen mee die ze dichter bij elkaar zullen brengen. Dit allemaal tijdens de feestdagen.

3. A brush with christmas

Charlotte is een getalenteerde kunstschilder die op een dag haar werk tentoonstelt. Daar ontdekt Wyatt haar schilderkunst, maar hij weet niet wie de mysterieuze artiest is. Daar komt al snel verandering in.

4. A Merry Christmas Wish

Janie, een marketingmanager uit New York, ontmoet een knappe boer als ze na de dood van haar geliefde oudoom terugkeert naar haar geboortedorp. De twee zijn vastbesloten om het kerstfestival in het dorp te redden.

5. B&B Merry

Tijdens de kerstdagen komt reisblogger Tracey op bezoek bij een kleine B&B om deze te beoordelen. Helaas loopt alles in de soep, waarna ze besluit om de eigenaren – moeder en zoon – te hulp te schieten. Vooral met de zoon kan ze het al snel goed vinden.

6. Så var det jul igjen

De titel van deze film zegt je waarschijnlijk niet zoveel, maar deze gloednieuwe Noorse kerstfilm op Netflix gaat over Thea, die samen met haar Indiaanse vriend teruggaat naar haar thuisoord om daar kerst te vieren. Tradities botsen met elkaar, wat zorgt voor een chaotische maar hartverwarmende kerst.

7. I’m Glad It’s Christmas

Cory probeert er alles aan te doen om twee mensen bij elkaar te brengen in de hoop dat er liefde ontstaat: Holly, een vrouw die ervan droomt om te zingen en dansen op Broadway, en jingle writer Jason. En dat allemaal tijdens een plaatselijk kerstconcert.

8. Fall Into Winter

Een oude jeugdliefde van Keely komt terug in de stad wonen en stopt veel geld in de snoepwinkel van haar familie. Is dit genoeg om hun relatie te herstellen?

9. Christmas at the Drive-In

Dit verhaal gaat over een vastgoedadvocaat die een historisch drive-in theater wil redden, maar dan ontmoet ze de man die deze juist wil verkopen. En dat blijkt een oude vlam.

10. Catering Christmas

Molly is net een nieuw bedrijf begonnen en wil graag op de kerstmarkt staan. De man die daarvoor de kandidaten uitzoekt heeft een flinke aantrekkingskracht op haar, de twee groeien al snel naar elkaar toe.

Wij wensen jullie vanuit de redactie alvast een hele fijne kerst en een gelukkig 2024!

Zoek je daarnaast nog cadeau-inspiratie? In onze XL Cadeaugids voor de feestdagen vind je honderden cadeautips in 23 categoriëen, zoals boeken, koken, sporten, reizen en fijne studentengadgets!