De ideale werkplek voor tijdens het blokken

De zomer is voorbij en ook de eerste weken van het academiejaar zitten er alweer op. Dit jaar is anders dan ooit tevoren, en de maatregelen waar we als studenten aan moeten geloven zijn niet mis. Ondanks dit rare jaar, is er één ding wel hetzelfde gebleven. Uiteindelijk moeten we allemaal weer gaan blokken, om dit semester goed door te komen. Daar gaat corona niets aan veranderen, dus waarom niet direct voor de optimale omstandigheden zorgen voor tijdens het blokken?

Er zijn een aantal dingen die je zelf kunt doen om je werkplek voor het blokken zo aangenaam mogelijk te maken. Met goedkope duo rolgordijnen heb je alvast een goede start op weg naar de ideale studieplek.

Een opgeruimde werkplek

Weinig tot geen fysieke les, niet vrijblijvend een biertje drinken in je favoriete bar – we moeten er allemaal nog even aan wennen. Maar de blokperiode gaat weer komen, hoe je het ook wendt of keert. Om je zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op je tentamens en examens, heb je een goede studieplek nodig. Bij het maken van de ideale studieplek is het vooral belangrijk dat het goedkoop kan. Je wilt natuurlijk zo min mogelijk geld uitgeven, want de studietijd is al duur genoeg. De basis van een goede werkplek voor het blokken, is een opgeruimd bureau. Een opgeruimd bureau zorgt er niet alleen voor dat je alles snel terug kunt vinden en dat niks in de weg ligt. Een opgeruimd bureau betekent namelijk een opgeruimd hoofd. En laat dat nou net zijn wat je nodig hebt tijdens het blokken!

Duo rolgordijnen

Bij een opgeruimd bureau hoort de juiste lichtinval. Je wilt de zon niet direct op je hoofd hebben staan tijdens het leren, maar je wilt ook niet dat je in de schemer met je ogen zit te knijpen. Met goedkope duo rolgordijnen heb je een echte troef in handen. Duo rolgordijnen zijn al jaren ontzettend populair. Met een duo rolgordijn heb je niet alleen de mogelijkheid voor open en dicht, zoals bij jaloezieën of bij een normaal rolgordijn. Duo rolgordijnen hebben dankzij het extra stuk stof ook de mogelijkheid voor veel licht te kiezen, minder licht, veel privacy of juist helemaal open. Heerlijk om tijdens het blokken even naar buiten te gluren, en voor minder afleiding doe je ze met het grootste gemak weer helemaal dicht. Ook voor afwijkende maten is er een oplossing. Met duo rolgordijnen op maat zijn de rolgordijnen te bestellen voor elke afmeting. Met deze handige rolgordijnen kun je zeker optimaal blokken!