9x fijne Valentijnscadeaus voor rechtenstudenten!

Hopeloos romantisch of heb je eigenlijk niets met Valentijn, maar wil je je vriend of vriendin toch wat geven? Negen cadeautips en een handjevol doe-tips om een (mede-)rechtenstudent blij te maken!

Chocolade

Hier kun je niets mee fout doen toch? Ga voor een klassiek chocoladehart, lekkere bonbons of gewoon voor zijn/haar favoriete smaak.

Kaartje

Less is more. Een simpel kaartje met een oprechte boodschap is altijd leuk om te ontvangen én kun je nog last-minute kopen op een station.

Rozen

Op de traditionele tour? Ga voor rozen. Een enkele roos, een flinke bos, een gouden roos, een rozen beer of een giftbox met bloemen: de keuze is reuze! Woont je liefde wat verder weg en wil je zeker weten dat diegene je cadeau op tijd ontvangt? Dan zijn ook brievenbusbloemen nog een optie.

Fotoalbum

Crea bea en tijd genoeg? Druk dan jullie leukste foto’s af, plak ze in een fijn fotoalbum en schrijf er tekstjes bij. Een onbetaalbare herinnering en dus een schot in de roos. Geen zin om te plakken? Ga dan voor een leuke fotodoos.

Sokken / boxershort

Een speciale boxershort of lekkere foute sokken; daar heb je na 14 februari ook nog wat aan.

Massage

Je kunt natuurlijk masseren met je handen, maar een hoofdmassage spin is een gegarandeerd succes. Niet in slaap vallen hè?

Bucketlist voor koppels

Besteden jullie iets te veel weekenden op de bank? Schaf dan de Bucketlist voor koppels aan en ga erop uit!

Luchtje

Luchtjes zijn in allerlei soorten, geuren en maten én in elke prijsklasse. Strik eromheen en klaar.

Sieraad

Een ketting, horloge, paar oorbellen… of een ring?

Ga je liever iets doen? Boek dan een avond in jullie favoriete restaurant, ga op een avondcruise door Amsterdam, ga met een picknickmand het bos in of ga samen naar de sauna.


Dit artikel bevat partner-links. Op het moment dat jij op een van de links klikt en iets op bol.com bestelt, ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets, maar helpt ons om Het Rechtenstudentje draaiende te houden!