8x Dit kun je doen met Koningsdag!

Keihard feesten of juist een chill-dag? Dit zijn acht dingen die je kunt doen met Koningsdag!

Feest!

Spreekt voor zich: lekker het stads- of dorpscentrum in om te dansen en genieten. Bekijk hier nog even de regels rondom het alcoholbeleid, openbaar vervoer en de inzet van politie.

Vrijmarkt

Zit je vandaag zelf op een kleedje om je oma’s antieke foeilelijke brocante lamp te verslijten of probeer je de knuffels uit je kindertijd aan de man te brengen? Bekijk dan hier de gouden regels voor een voorspoedige verkoop. Loop je liever rond? Dat zijn dit 7 tips om de beste deals te scoren.

Tuinfeestje

Geen zin in alle drukte? Houd met vrienden een gezellige barbecue of relaxt tuinfeestje. Muziekje aan, lekker eten en genieten maar.

Spelletjesavond

Niet zo king-minded? Organiseer een spelletjesavond met homemade hapjes (of gewoon wat kant-en-klaars bij de AH) en trek 30 Seconds, Hints, Cluedo en Monopoly uit de kast!

Netflix (and chill)

Geen zin om ook maar iets te doen vandaag? Zo’n vrije dag is ideaal om je favo series bij te kijken en lievelingsfilms nog eens op te zetten. Of de koning bewonderen op tv natuurlijk! Bitterballen met oranje vlaggetje en bak popcorn erbij en de dag vliegt om.

Bios

Waarschijnlijk heerlijk rustig vandaag: duik de bioscoop in! Dit keer zonder medekijkers die krakende nacho’s eten of tegen je je stoel schoppen.

Zweten

Ook een rustige plek vandaag: het campus sportcentrum! Begin de dag met een rustig rondje op de loopband of aan de gewichten. Kun je daarna zonder schuldgevoel bier drinken 😉

De hort op

Lekker het bos in of naar het strand: geniet ervan!


[poll id=”26″]