5 planners om je jaar goed mee te beginnen!

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Je kan je jaar niet goed genoeg voorbereid beginnen en deze planners gaan jou daarbij helpen.

Door Loes van den Wijngaard

1. Passion planner

De passion planner maakt het mogelijk om van uur tot uur je dag in te plannen. Perfect voor de mensen die tot in de puntjes voorbereid willen zijn en het liefst zelfs hun plaspauzes in zouden plannen. Je kunt deze planner heel gemakkelijk online downloaden om uit te proberen. Er zijn zowel gedateerde als blanco varianten, dus je kan zelf kiezen welke jij het fijnste vindt.

2. Bullet journal

Ben je graag wat meer creatief bezig en houd je niet van strakke planners? Dan is een bullet journal beginnen misschien iets voor jou! Een bullet journal geeft je de vrijheid iedere pagina, iedere maand, of iedere dag helemaal naar jouw smaak en creativiteit in te richten. Pak je waterverf, stiften en scrapbook benodigdheden dus maar vast uit de kast!

3. Moleskine

Moleskine is misschien wel het meest bekende merk op het gebied van planners. De klassieke, strakke agenda’s zijn er in allerlei soorten, waardoor jij precies het exemplaar kan kiezen dat bij jou past. Naast de klassieke planners hebben ze ook allerlei Moleskine limited editions die regelmatig veranderen.

4. Purpuz planner

De Purpuz planner heeft maar één doel: jou je doelen laten bereiken. Met behulp van handige reflectieve vragen, mindmaps en plannen ga jij je doelen komend jaar zeker behalen. Bovendien is er geen mooier moment om deze dromen om te zetten tot concrete plannen dan met het begin van een nieuw jaar, toch?

5. Filofax

Ook Filofax is een merk dat al jaren op de markt is. De welbekende planner met ringband kun je iedere keer weer voorzien van een nieuwe inhoud en daarmee kun je hem gemakkelijk ordenen door middel van tabbladen en andere handige aanvullingen. Zo heb je nooit meer het probleem dat je de buitenkant van de planner fijner vindt dan de binnenkant of andersom, want met Filofax kun je de inhoud en kaft allebei zelf kiezen!