11 musthaves om 2021 goed te beginnen!

Helemaal klaar voor een nieuwe start? Elf onmisbare musthaves om 2021 goed te beginnen.

Smart writing set

Met stipt op nummer één: de Moleskine Smart Writing Set! Handgeschreven teksten worden hiermee automatisch omgezet in digitale aantekeningen. Maak je dus collegeaantekeningen liever op papier, dan kun je ze daarna gemakkelijk digitaal opslaan, aanpassen en doorsturen.

Scanmarker

In een mum van tijd je samenvattingen op papier? Met een scanmarker rol je over de pagina’s van de voorgeschreven literatuur en komen de geselecteerde zinnen via een bluetoothverbinding gelijk in een Word-document op je computer terecht. De Scanmarker Air is verkrijgbaar in zwart en turquoise.

Whiteboard notitieboek

Die stapel notitieblokjes neemt onnodig veel ruimte in en aantekeningen terugvinden wordt in die berg papierwerk ook niet makkelijker. Gouden tip: schaf een bambook aan, ofwel een uitwisbaar notitieblok. Ook andere merken verkopen deze boekjes en je hebt ze in allerlei maten, opdrukken, kaften en prijzen. Onze favorieten: Bambook, Correctbook en Greenstory.

Philips wake-up light

Heb je je voorgenomen om je ochtenden nu echt niet meer te beginnen met vier keer snoozen? De Philips wake-up light zorgt ervoor – zeker in deze donkere dagen – dat je veel makkelijker je bed uit komt.

Waterdruppelaar

Dit jaar wordt hét moment dat jij je planten echt in leven gaat houden. Hoe? Met een waterdruppelaar kunnen je planten een stuk langer zonder jouw aandacht.

Vacu Vin

Dit jaar van plan om het zo af en toe eens écht bij één glaasje te houden? Schaf een “wijndop” aan, beter bekend als de Vacu Vin. Zeer betaalbaar en scheelt je een hoop katers.

Melkopschuimer

Mis je de gezellige kofietjes op het terras? Met een melkopschuimer haal je dat gevoel letterlijk in huis. Klinkt wat als overbodige luxe, maar een simpel exemplaar heb je al voor voor een tientje.

Kookboeken Lekker & Simpel

Dit jaar gaan de diepvriespizza, Chicken Tonight en de zakjes opwarmnoedels de deur uit! De boeken van Lekker & Simpel staan vol met simpele, betaalbare en lekkere gerechten waarbij je vaak binnen twintig minuten aan tafel kunt. Onze favorieten? 200 hoofdgerechten en Zoet! Vermenigvuldig de benodigde ingrediënten en je hebt gelijk voldoende voor meerdere maaltijden. Fijne voor lange studiedagen!

Stappenteller

Zeker nu we meer aan huis gebonden zijn, kan genoeg blijven bewegen lastig zijn. Weten hoeveel meters jij per dag aflegt? Schaf dan een stappenteller aan. Of je nu voor een exemplaar met bloeddrukmeter en calorieënteller gaat of eentje waarbij je enkel de afgelegde afstand meet; elke gelopen meter is er één!

Extern toetsenbord

Zo’n laptop is fijn, maar het relatief kleine toetsenbord zorgt al snel voor een ongezonde zithouding. Overweeg daarom eens de aanschaf van een extern toetsenbord. Een rondvraag onder onze volgers op Instagram leerde dat een aantal toetsenborden zeer populair is onder studenten. Onder meer Trust Ximo, Trust GXT 865 Asta, Logitech K380 en het Apple Magic Keyboard werden vaak genoemd. Een redactiefavoriet is daarnaast de fijn geprijsde HP Pavilion 300.

Tweede scherm

Tijdens je studie is een (tweede) extern computerscherm echt een aanrader. De keuze qua grootte, prijzen en merken is reuze, dus oriënteer je goed en zorg dat je je laptop ook daadwerkelijk kunt aansluiten op het gekozen scherm. Dit kan eventueel met behulp van een apart kabeltje.

Lees ook: 16 handige studie gadgets om het studeren makkelijker te maken!

Dit artikel bevat partner-links. Op het moment dat jij op een van de links klikt en iets op bol.com bestelt, ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets, maar helpt ons om Het Rechtenstudentje draaiende te houden!