Zevende seizoen Suits komt eraan

De trouwe Suits fans kunnen op één hand gaan aftellen, want op 12 juli verschijnt het zevende seizoen van de fijne advocatenserie op Netflix.

Of we gelijk het gehele seizoen kunnen bekijken of dat we net als bij seizoen zes in twee delen op nieuwe afleveringen worden getrakteerd, is nog even afwachten. Wel weten we dat dit het laatste seizoen is met liefdeskoppel Mike en Rachel. Patrick J. Adams (Mike) besloot te gaan genieten van het vaderschap en Meghan Markle (Rachel) heeft al enige tijd een compleet nieuw leven als vrouw van de Britse prins Harry.

In Amerika is ondertussen al het achtste seizoen te zien en is het negende – en tevens laatste seizoen – in de maak. Wanneer deze seizoenen in Nederland te zien zijn, is nog niet bekend. De trouwe fans weten dat het stoppen van de serie gelukkig niet het definitieve einde is: afgelopen januari werd al bekend dat de makers van Suits druk bezig zijn met de opnames van de spin-off ‘Pearson’, heel toepasselijk vernoemd naar een van de hoofdrolspelers in de Suits-cast, Jessica Pearson.

Lees ook: Serie Suits stopt na negen seizoenen