Rechtenstudent: investeer in een goede rugzak

Als student ben je doorgaans veel onderweg. Je reist van en naar de universiteit, gaat zo nu en dan eens een weekendje naar huis, loopt stage aan de andere kant van de stad, en moet ook nog zien dat je genoeg feestjes mee kunt pikken. Bij dit alles gaat je rugzak mee – naar college, stage, en zelfs naar een bezoek aan de tandarts. Kortom, hij laat je nooit in de steek.

Een tas van een rechtenstudent is nooit leeg. Een gezonde smoothie, je broodtrommel voor de lunch, je laptop en natuurlijk je studieboeken. En dat is niet het enige wat je terug zult vinden in een gemiddelde rugzak van een rechtenstudent. Naast bovengenoemde zaken moet er ook nog genoeg plek zijn voor wetboeken, opladers, notitieblokken, schrijfgerei en misschien wel een agenda. Alle spullen worden de hele dag meegesleept en dat ongeveer iedere dag in de week. Daarom is een goede, stevige tas onmisbaar voor iedere student. Hoe mooi een shopper of schoudertas ook kan zijn, om zo lang mogelijk plezier te hebben van je rug is het handiger te kiezen voor een echte rugzak.

De ideale tas

Wil je graag een rugzak waar je geen rugpijn van krijgt, die veel ruimte heeft voor al je spullen en er daarnaast ook nog eens stijlvol uitziet? Dan is een Eastpak kopen het beste wat je kunt doen. De tassen van Eastpak zijn trendy en tijdloos, en hebben alle eigenschappen die je graag terugziet in een tas. Bovendien zijn de tassen van Eastpak heel betaalbaar, en als je er eentje in de sale scoort is het helemaal een prikkie. Door de gewatteerde schouderbanden krijgt je geen last van je schouders, en het laptopvak bij veel modellen biedt extra bescherming voor jouw dierbare laptop. Door de goede kwaliteit gaan de tassen ook nog eens met gemak je hele studietijd mee, alleen maar voordelen dus!