Meesterlijke Recepten: Bokkenpootjestaart met advocaat

Regenachtige zondag of een gezellig diner met vrienden voor de boeg? Deze bokkenpootjestaart is een gegarandeerd succes!

Door Julia Verschoor

Benodigdheden
1 taartbodem van 200 gram (of plakjes chocoladecake/Indische cake)
600 ml slagroom
3 pakjes bokkenpootjes
1 zakje klopfix
1 kopje advocaat

Bereidingswijze
– Leg de cake/taartbodem in de springvorm.
– Klop de slagroom met de klopfix stijf.
– Smeer de taartbodem (of de cake) in met een laagje slagroom.
– Plaats er een laagje halve bokkenpootjes op die je in de lengte doormidden hebt gesneden. Daarna weer een laagje slagroom en een laagje halve bokkenpootjes.
– Meng de slagroom die nog over is met de advocaat en giet dit over de taart.

Ten slotte strooi je de kruimels die in het pakje van de bokkenpootjes zitten over het geheel en laat alles minstens 12 uur in de koelkast staan.

Smakelijk!